Als hobby gemaakt....

Ik ben Nel Veenhuijsen, getrouwd met Henk en oma van 3 kleinkinderen.Ik ben 40 jaar werkzaam geweest in het kleuter-, en later basisonderwijs en mede daardoor al mijn hele leven creatief bezig. 
 
Sinds eind 2017 maak ik als hobby poppen, beertjes, muizen en andere gehaakte Amigurumi's. Ik gebruik hiervoor de bestaande patronen van bekende Amigurumi ontwerpers.  Mijn favoriet is Mari-Liis Lille, omdat haar patronen altijd kloppen en het resultaat heel erg mooi is. Ze zijn bij kinderen altijd favoriet!
Ik ben begonnen voor mijn kleinkinderen met een pop en rammelaar. Daarna de Streepjeskat en de Tijger op verzoek en met de kleurkeus van de kleinzonen. Het zijn allemaal toppers geworden, waarmee ze nog steeds eindeloos spelen en vooral slapen. De Cupcake dress Teddy Girls zijn favoriet bij de meisjes.

Door de grote vraag in mijn omgeving ben ik op het idee gekomen om de amigurumi's te gaan verkopen. Om een breed publiek te bereiken heb ik gekozen voor de verkoop via Etsy. 
Daar is nu ook de website www.handmadebyomanel.com aan gekoppeld.
Door mijn opleiding en ervaring in het werken met jonge kinderen kunt U er vanuit gaan dat de Amigurumi's degelijk en kindproof gemaakt zijn. 
Wel voeg ik altijd een veiligheidswaarschuwing toe om knopen en versieringen te blijven controleren. Alle Amigurumi's kunnen worden gewassen op 30 graden fijnwas. Liefst in een waszakje. 

Er worden regelmatig nieuwe items aan de website toegevoegd!

Inmiddels heb ik door de grote vraag ook de door mijzelf ontworpen en genaaide poppenkleertjes aan de webshop toegevoegd. 
Ze zijn allemaal gemaakt van vrolijke katoenen stofjes. ontworpen voor de op dit moment zeer populaire Paola Reina babypop. 
De maat (34 cm) past ook bij andere poppen van ongeveer 32- 38 cm. 
De kleertjes kunnen door kinderen van alle leeftijden zelf aan en uitgetrokken worden!

 

Legal imprint